16 Temmuz 2009 Perşembe

BAŞLIK BULAMADIM:))

Yeni evimize taşındığımızdan beri kızları odalarında yataklarında yatırdığımdan bahsetmiştim.Hatta artık salıncaklarında sallanmadıklarını da anlatmıştım.Bunu sadece akşamları yapıyorduk ama artık öğlenleri de sallanmadan uyuyorlar.Yanlarına yatıyoruz ve birlikte uyuyoruz.Tabi bu benim için biraz zorluklar getirdi.Şöyle ki...
Kızların birisini ben diğerini baba uyutuyor.Uyuduktan sonra ikisinide yataklarına yatırıyoruz.
Bir müddet sonra kızlardan birisi mutlaka uyanıyor.Ve benimle uyumak istiyor.Dolayısıyla ben tekrar onların odasına geçiyorum ve çekyatın üstünde ikimiz birlikte uyumaya başlıyoruz.Bazen hemen yatağına koyuyorum bazende kıyamayıp uyumaya devam ediyorum.ARadan biraz zaman geçtikten sonra mutlaka diğeri uyanıyor.Ve o da yanıma gelmek istiyor.Diğerini yatağına yatırıp, öbürünü alıyorum bu kez.Çoğunlukla uyumaya devam ediyorlar.Ama bazen tıpkı bugün olduğu gibi ikiside aynı anda uyanıyor.Ve ikisi aynı anda yanıma gelmek istiyor.Önce sularını veriyorum.Yataklarına yatmaları için uyarıyorum.Ama kollarını açıp, öyle bir ıhhh ıhhhh deyişleri var ki.Yüreğim eriyor ve hemen alıyorum yanıma ikisini de.Yanlış olduğunu bile bile hemde.Ama napimmm..Bir daha bu yaşlarda olmayacaklar ve bende bir daha belki de onlarla böyle yatıp, mis kokularını içime çekemeyeceğim.Hayattaki belki de en güzel duygu bu.
Neyse efendim gelemedim sadede bir türlü.Bu gece önce Karya uyandı birlikte uyuduk.Sonra onu yatağına yatırdım ve sonra da Damla uyandı.Onu yanıma aldım bu kez.Birlikte uyumaya devam ettik.Kısa bir süre sonra Karya tekrar uyandı.Yanımda değil ya sıpa.Eeee napimm onu da aldım yanıma.Çekyatta üç kişi yatmaya çalışıyoruz.Damla kenarda, Karya ortada ben koltuk kenarında düşmesinler diye.Ama neredeyse ben düşeceğim.Sabah eşim geldi beni kaldırıyor malum işe gitmemiz gerek.Uyandım baktım kızlara.Karya Damla'ya sarılmış, Damla ise battaniyesine..Öyle uyuyorlar.O kadar güzeldi ki.Fotolarını çekmeyi çok isterdim.Ama onları uayndırma riskini göze alamazdım.İşte böyle..
Kardeş oldukları için bir kez daha şükrettim Allah'a.Ve bana bu melekleri emanet ettiği için.
Bu yazıya bir türlü başlık bulamadım.O olmaz, bu olmaz derken başlıksız kaldı yazım.Afyonum patlayamadı hala bugün, başım ağrıyor, dokunsalar patlatacağım bir tane o derece gerginim yani.Ama dün maviannem yeni yazı bekliyoruz deyince ve bugünde kızları öyle görünce yazayım dedim.Ama kafamı toparlamam mümkün değil.Sizde anlamışsınızdır zaten.e artık bana müsade.Çayımı içeyim de kendime geleyim.

9 yorum:

İkizBebek dedi ki...

ikizlerim uyurken,onları seyretmeyi bende çok seviyorum,bende işte o zaman ne kadar zor olursa olsun,şükrediyorum onlara sahip olduğum için.

Belkıs dedi ki...

Ya siz bidaha taşınsanıza ama bu taraflara :)

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

İkiz bebek bende.bende.

belkıs yemezler güzelim.Taşınma faslı bitti.Siz gelin bu tarafa olmaz mı.

SMİLENA dedi ki...

bizim eski halimiz geldi aklıma.ben efeyi ,eşim berkeyi uyuturdu.
gerçi hala berkeyi uyutuyoruz.sonra yatağımıza kaçıyoruz.bu böcükler anne baba kokusu istiyorlar...
seni ve kızlarını çok öpüyorum

Oya dedi ki...

Ay okudukça kendi halimiz geldi gözümün önüne:)) Bizdede olay aynen böyle. İkra ya bana ya babasına sarılıp yatacak. Bazen baba sen git anne gelsin diyo bazende anne gitt baba gelsin diyo. Genelde anne ama babayıda istediği zamanlar az değil. Biliyorum yanlışş ama napimm benimde çok hoşuma gidiyo uyurken kızımla oynaşmak, kulağına güzel sözler söylemek, saçını okşamak,kokusunu almak. Bende senin gibi düşünüyorum bazen, aman diyorum birdaha bu yaşlardamı olacak, büyüyünce istesekte böyle sarmaş dolaş yatamayız. O bizim kokumuza doysun, bizde onun.Yatağında uyutup kendi yatağıma geçiyorum hemen. Ama tabi zor taraf gece başlıyor. Gece uyanıp annee gell yada babaa sen gell diye barınıyo:)) Bazen suyunu yada sütünü içip hemen uyurken, bazende yine yanında birimizi istiyor.Sabahda kurulmuş saat gibi 7 de kalkıp koşarak bizim yatağa geliyor, kardeşide alıp dördümüz yatak keyfi yapıyoruz. İŞte ozaman ne uykusuzluk kalıyor ne yorgunluk:)) Küçük kardeş şimdilik kendisi yatıyır yatağında döne döne ama ilerde nasıl olur bilmem. Çünkü İkrada küçükken kendi tek başına yatardı büyüyünce birimize sarılma isteği çıktı ortaya. Bende herzaman şükrediyorum Rabbime, çektiğimiz tüm sıkıntılara değdi, iyiki girmişler hayatımıza...

Oya dedi ki...

ay şimdi farkettim amma uzun yazmışım:)))

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Smilenacım bizde seni öpüyoruz.

Oyacım iyi ki uzun yazmışsın.Doyamadım okumaya.HAklısın çektiğimiz tüm sıkıntıya ve acıya değdi.Çok şükür.

zuzuların annesi dedi ki...

Dilek'cim dejavu gibi oldum yazını okurken:)Allahım bunların hepsimi aynı?:))Bence de iyi ki kardeşler,iyi ki ikizler ve bizde iyiki ikiz annesiyiz:)Ayrıca gyette güzel olmuş yazın ben anladım:)
Öptüm seni baş ağrın geçsin diye:)

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Banucum öpücüğünü aldım.İyi geldi:))Teşekkürler canım.