27 Ağustos 2009 Perşembe

BAŞLIKSIZ

Dönebildim sonunda.Annem için geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.Öncelikle alternatif tıp uzmanını anlatayım.Manisa Saruhanlı da alternatif tıp uzmanı yok.Aradığımız kişiyi MAnisa'nın Kırkağaç ilçesinin BAkır kasabasında bulduk.DAha önce Kanaltürk'e çıkmış ve sevgili ekürim Figen bir akşam beni arayarak o kişinin KAnaltürk te olduğunu söyledi.Hemen açtım, dinledim.Annem de bizdeydi o gün, o da dinledi.Bir hastası konuşuyordu, yapılan tedaviyi ve iyileşme sürecini anlattı.Etkileyiciydi.Hemen ertesi gün aradım, raporlarımızı faksladım.Kargoyla ilaçları gönderebileceklerini söylediler.Ama biz yüzyüze görüşmenin daha iyi olacağını düşündüğümüz için dün sabah abim, yengem, eşim ve ben yola çıktık. İstikamet MAnisa Kırkağaç.Öğlene doğru vardık.Normalde çok kalabalık oluyormuş ama bizim şansımıza kimse yoktu o anda.Bizden sonra geldi hastalar.Bizi içeri aldılar, konuşmaya başladık.Çok olumlu konuştu.Moralimiz düzeldi.Ve aldık ilaçları geldik.Tam iki koli bitkisel ilaç.Umarım işe yarar.Ve annem sağlığına kavuşur.Bugün kemoterapiye de başlıyor.Destekli iki tedaviyle bu illeti yenmeye çalışacağız Allah'ın izniyle.
Kızlar büyümeye ve bizi şaşırtmaya devam ediyorlar.Öyle güzel şeyler yapıyorlar ki.İnsan inanamıyor.Büyümüşte küçülmüşler sanki.
Aşağıdaki resimler doğup büyüdüğüm, çok sevdiğim Kadifekale'de çekildi.KAnkam Sema'nın çay bahçesi.Çok güzel manzarası olan bir yerdir.Bir de elma çayı harikadır.
Manzaranın enfesliğini görüyorsunuz.Bornova, alsancak, konak, inciraltı ve KArşıyaka.







10 yorum:

Kıvır Anniş dedi ki...

bol şifalar canım.Umarım çabucak iyileşir.Umutlu olmanız çok önemli.İkizleri çok öpüyorum.çok tatlılaaar :)

Oya dedi ki...

Dilekciğim annene acil ve bol şifalar diliyorum. Bu hastalığı yenmenin en önemli olmazsa olmazı moraldir ki bence şu an sizde bu var. İnşallah tedaviler ve bol moralle yeneceksiniz. İkizlerde kocamann öpüyorum çook tatlılar maşallah...

Belkıs dedi ki...

Dilekcim hadi hayırlısı, inşallah atlatılacak bu iş ve iyi haberlerini vereceksin bizlere. Oyanında dediği gibi yüksek tutun moralinizi, ki biliyorum ben seni kendim gibi (pis boğasın netekim :) güçlüsündür ve gücün yetecek herkeze, hepsine, hiç endişem yok. Kuzuşları bolcana öp benim için.

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Yasemin dedi ki...

Dilekciğim anneciğine şifalar diliyorum onun için dua edeceğim canım.Ümit ediyorum aşacaksınız bu sorunu yalnız almış olduğunuz bu bitkisel ilaçları annenin dr paylaştınız mı herhangi bir yan etki falan yapmasın canım :(Kızlar büyüyor büyüdükçede güzelleşip ,cilveleniyor bu kız milleti işte o zamanda tadından yenmiyor Dilek :)

eylem dedi ki...

canım benim annene şifalar diliyorum ben de yakın zamana kadar kayınvalidem ile ilgileniyordum uzun sürdü ama önemli olan o süreç ben de ki( kolon kanseri idi)bitkilerden şifa aradık işe yaramadı diyemem annenin rahatsızlıgınıda bilmiyorum ama önemli olan iyi beslenmesi bunun içinde nutrıvay in double x diye bir beslenme takviyesi var sporcu lar için verilen hatta ronaldinyo nun kullandığı bir beslenme destak ürünü .kemoterapi den sonra aylarca hiç bir şey yiyemediğinde onunla ayakta kaldık .neyse uzattım allah yardımcınız olsun ayrıntılı bilgi isterseniz canavarlarinannesi ne masaj at.sevgilerim ve dualarım seninle

ela ve ezgi'nin annesi dedi ki...

çok çok geçimiş olsun canım.acil şifalar diliyorum annene.umarım en kısa sürede atlatıcaktır.bu arada kızlar ne kadar değişmişler,büyümüşler.öpüyorum sizi.

adadoksan dedi ki...

Dilek merhaba ne çok ortak yönümüz var bende Kadifekale'de doğmasamda yalçınkaya'da geçirdim tüm gençliğimi. Ayrıca Sema çay bahçesi gençliğii hatırlatır bana bende çok severim orasını. Annen için çok geçmiş olsun diliyorum. En kısa zamanda iyileşir.Kızlarınıda kokluyorum.

Eylm-Sdnz dedi ki...

anneciğine acil şifalar diliyorum canım benim...kuzularrrr çokk tatlılar..hele o arkadaki manzarayla birleşince tam seyirlik olmuşlar:)))

mutfakcini dedi ki...

Tekrar çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.Fıstıklar nasıl tatlı çıkmışlar ay ay yerim ben onlarııı :)