15 Mayıs 2010 Cumartesi

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:)))))))


Bu gün doğum günüm evet.Ama bugünün doğum günüm olmasından öte benim için çok daha önemli bir nedeni var.Onu anlatmak istiyorum.Kızlar uyuyor onlar uyanmadan yazmam lazım.Biliyorsunuz çok geç anne oldum ben.Uzun yıllar uğraştım kızlarıma kavuşmak için.Bu uğraşlarımı ise hep gizledim.Sanki birileri benim çocuğumun olmadığını öğrendiğinde bana acıyacaktı.Vah vah diyecekti.O psikolojiyi anlatmam mümkün değil.Çok yakın arkadaşlarım haricinde kimse bilmedi tedavi gördüğümü.Ve hep tek başımıza yaşadık hayal kırıklıklarımızı M.ve ben.Taki en son tüp bebek tedavime kadar.O tedaviye başlarken herkese anlattım.Ne olacaktı ki anlatsam.Yada herkes tedavi gördüğümü bile ne olacaktı.Önce kendimle barışım bu konuda.Sonra da açık oldum insanlara karşı.Hiç bir şey gizlemedim.Ve sanırım herkesin de duasını böylelikle aldım.Tedavi sonucumu ise 2007 yılının 15 Mayısında aldım.Tam doğumgünümde.Doğumgünümde öğrendim anne olacağımı ve ikizlerimin olacağını o gün anladım.O kadar sevinmiştim ki.Hayatım boyunca aldığım yada alacağım en güzel hediye oldu benim için.ALlah'ıma ne kadar şükretsem azdır.Bana hayatımın hediyesini tam da doğumgünümde verdi.Bu sabah kızlarım beni öperek uyandırdı.Ve ben rabbime bir kez daha teşekkür ettim.Bana bu güzellikleri verdiği için.O kadar mutluyum ki.Yaşadığım onca şeyden sonra ödülümü tamda doğumgünümde almak beni için inanılmaz bir şey.Hayalimde şu vardı aslında.Hamile olduğumu M.nin doğumgününde ona sürpriz yaparak söylemek.Ama tam tersi oldu ve ben kendi doğumgünümde hamilelik haberimi aldım.Allah herkese böyle unutulmaz hediyeler nasip etsin inşallah.Bu pastayı abim ve yengem getirmişlerdi.İyi ki doğdun anne...
Ne güzel bir söz değil mi......

16 yorum:

Eylm-Sdnz dedi ki...

cANIM BENİM BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLA HUZURLA,KUZULARINLA MUTLU GEÇSİN..DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLU OLSUN..ÖPERİM...

mutfakcini dedi ki...

Canımmmm iyi ki doğdunnn :) Doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle mutlu bir ömür dilerim canım.Ve gerçekten bu gününü çok özel kılan bir nedenin daha varmış.İki kutlama birden yap,iki pastayla birlikte :) Öpüyorum canım,iyiki doğdunnn.

laleninbahcesi dedi ki...

sağlıkla mutlulukla hep sevdiklerinle, hep doğum günü neşesiyle dolu bir hayat dilerim sana Dilekcim...

Sen hayatının hediyesini toptan almışsın ne mutlu sana....

Zehra Gürgen dedi ki...

Aynı gün doğmuşuz :) doğum günün kutlu olsun canım.Allah sana dünyanın en güzel hediyesini hem de doğum gününde vermiş !!

Dilerim yavrularınla her zaman mutlu güzel güner yaşarsın..

sevgiyle öpüyorum

merve dedi ki...

mutlu yıllar yavrularınla ve sevdiklerinle birlikte inşallah.
sevgiler...

İlknur dedi ki...

Canımm çok güzel anlatmışsın...Nice,mutlu,sağlıklı,kızlarınla,eşinle.ailenle yıllara diliyorum....

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Eşinle, yavrularınla nice nice yılara..Doğum günün kutlu olsun...

Kıvır Anniş dedi ki...

çok güzel gerçekten.doğum günün kutlu olsun.Her yaşını kızlarınla ve sevdiklerinle karşılaman dileğiyle..

ummugulsum dedi ki...

dogum gunun kutlu olsun canım. cok guzel bı hedıye gercekten gozlerım dolu dolu okudum..
opuyorum senı ve melekerını

lena ile başbaşa... dedi ki...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU,DAMLA VE KARYA İLE BİRLİKTE MUTLU YAŞAM SÜRDÜRMENİZİ DİLERİM DİLEK ABLACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU NİCE UZUN YAŞLARA..... ÖPÜYORUM SİZLERİ :)))

aysencifci dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun. Rabbim sana yavrularını bağışlasın. Hep güzel günlerini gör inşallah. Her hediyende bu kadar güzel olsun inşallah. Nice sağlıklı,mutlu, huzurlu ve bol kazançlı senelere tüm ailen ve kızlarınla.Öpüyoruz

babycakes dedi ki...

canım yeni yaşın kutlu olsun... hep böyle harika hediyeler al doğumgünğn de inşallah..

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

Canim benim seni okadar iyi anliyorum ki, o yollardan gecmis bir kader arkadasin olarak... Gozlerim dolarak, yutkunarak okudum. Benim d.gunumde temmuzda. yavrularimi birer embriyo olarak bana bu ayda yerlestirip, yine bu ayda anne olacagimi ogrenmistim:) Senin kisi super! Bir insanin bundan daha guzel ve ozel dogum gunu hediyesi ne olabilir ki? Hicbirseyyy!
Sana birbirinden guzel yavrularinla, esinle, ailenle birlikte dolu dolu saglikli bir yasam dilerim. Iyi ki dogdun ikiz annesi sdilek!!! Iyi ki dogdun ve Damla & Karya'nin annesi oldun!!!
sevgilerimle opuyorum

NiLaY dedi ki...

mutlu, sağlıklı ve huzurlu yaşlar dilerim :) mutlu ailenizle ağız tadıyla geçirilecek nice yıllara :) sevgiler..

GAMZELİ ANNE dedi ki...

AİLENLE VE SEVDİKLERİNLE NİCE YILLARA:)

zuzuların annesi dedi ki...

Dilekcim çok geçiktim biliyorum ama kabul et lütfen...
Doğum günü kutlu olsun'anne':))
Uğur böceklerin eşin ailen ve sevdiklerinle nice yaşların olsun...İyiki doğmuşsun,iyi ki doğurmuşsun,iyiki yazmışsında seni tanımışım:))Öptüm şeker:))