7 Haziran 2010 Pazartesi

BELENBAŞI KİRAZ FESTİVALİNDEYDİK+BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN TATI




Geçen hafta pazarda dolaşırken tezgahlardan birinde Belenbaşı Köyü Kiraz Festivali afişi gördüm.
M.Ye dedim lütfen gidelim.Ben hiç kiraz festivaline gitmedim.Karşı komşumuz Seda ve Ali'yle de konuştuk kararlaştırdık.Dün sabah kalktık baktık hava kötü.Bulutlu yağmur yağabilir her an.Kahvaltımızı ettik.Tam da kızların uyku saati.Ne yapalım ne edelim derken hadi dedik gidelim.Zaten çok kalmayız döneriz hemen.Hazırlandık ve yola çıktık.Köye yaklaştıkça baktık etraf bir kalabalık.Arabalar ite kaka gidiyor neredeyse.Kızların kusmasından korktuğumuz için biz arabadan indik ve yürüyerek yola devam ettik.Zaten az mesafe kalmıştı.Köye vardık aman Allah'ım o ne kalabalık.Bir sürü insan.Ama çok da güzel görüntüler.Sağlı sollu yiyecek tezgahları.Adım başı gözleme yapan hatunlar.Keşkekler ve kaynamış darılar.Ve tabi kiraz tezgahları da.Köy meydanında sanatçı konserleri.
Neyse işte biraz gezdik, bir şeyler yedik, çay içtik tam eve dönerken de Buca Belediye Başkanı Ercan TATI'yla karşılaştık.Hakikaten Bucanın gülen yüzü.Gülümsemesi hiç eksilmedi yüzünden ve çok da samimi.İkizlerle fotoğraf çektirdiği için kendisine burdan teşekkür ediyorum.
İşte böyle sonrasında eve döndük.Ama bu arada kızlar hiçç uyumadılar.Akşam saat 9'da zorla uyudular.Korkum şudur ki bu kızlar bu kadar uzun saatler uykusuzluğa dayanbiliyorlarsa öğle uykusunu keserler mi acep?

4 yorum:

lena ile başbaşa... dedi ki...

fotoğraflarınız çok güzelmiş dilek ablacım :))sevgiler

Aytul Bas dedi ki...

özgür tavuk yumurtası alsaydınız keşke...... köy yeri ne güzel tavuklar kış kışlanıyo hayvanlar seviliyo.. bizim çocukalrınmız bilgisayar oyunlarına bağımlı olnucada ne yapıcaz diye düşünüyoruz... çok güzeller kızların her geçen gün dahada güzelleşiyolar cimcimeler Maşallah diyelim Allah bağışlasın...

Mutluanne dedi ki...

Güzel bi gezi olmuş ne mutlu size.Çocuklar mis gibi oksijen solumuşlardır ne güzel.

MAVİANNE dedi ki...

ooo ne güzellik
pembeler de çok yakışmış
maşallah