4 Ocak 2010 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜ FOTOLARIMIZ..










Doğum günü fotolarımız bunlar..Aile arasında küçük bir kutlama yaptık bu yıl.
Geçen yıl ilk doğum günümüz olduğu için ve ben kendi adıma anneliğimi kutladığım için büyük bir kutlama yapmıştık.Bu yıl kızların henüz küçük olması ve çokda tedirgin olmamaları adına küçük bir parti olmasını istedim.Ama önümüzdeki yıl nasipse yine büyükçe bir parti düşünüyorum.Bol çocuklu..Onların eğlenmesi adına.Bakalım günler neler gösterecek.
Kızlar için çok iyi oldu kalabalık olmamamız.Her zaman gördükleri tanıdıkları yüzler olunca keyif aldılar.Abimler, yengemler, annemler (hem annem hem kayınvalidem) ve biz.
Hediye paketlerini açarken çok tatlılardı.O kadar çok paket açtılar ki.Onlarda şaşırdılar bu kadar paketi birarada görünce.Ama en çok beğendikleri şey sanırım pastamızdı.Parmaklayarak ne olduğunu anlamaya çalıştılar sürekli.Konsept olarak isimlerine uymaya çalıştım bu yıl.
Onlar benim uğur böceklerim..Umarım hayatları boyunca bize ve kendilerine uğur getirirler.

12 yorum:

Filiz-Yiğitin annesi.. dedi ki...

Nice mutlu yıllara..Pastanızda çok güzel.

Tuğra'nın Annesi Emine dedi ki...

Nice senelere..Yeni yaşları uğur böceklerine,annesine ve babasına uğur getirsin,sağlıklı,mutluluk ve huzur dolu bir yaş onlar için..
Öpüyorum ikisinide :)

Belkıs dedi ki...

Yerim sizi ben uğur böceklerimmm, Allah daha nice sağlıklı huzurlu, mutluu doğum günlerinizi göstersin, kutlu olsun doğum gününüüz, Dilekk az fotomu ekliyosun napıyosun anlamadımki ben resmen büyümüş gördüm bu fotolarda bücürlerimii

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Filiz yiğitin annesi çokk teşekkürler.Bu yıl pastamıza çok özendim.Geçen yılki fiyaskodan sonra.

Emine Hanım teşekkürler.İnşallah bütün böcüklerimiz uğur getirsin hepimize.

Belkısım canım benim teşekkürler.
Aslında eklenecek o kadar çok foto var ki.VAkit bulamıyorum açıkçası.Bide bazen sıkılıyorum biliyorsun uğraşamıyorum hiç bir şeyle.Ama evet büyüdük artık.Koskoca 2 yaşındayız.

Unknown dedi ki...

nice sağlıklı mutlu yıllara yarınlara sizlerle birlikte :)
çok şekerler maşallah :)

GAMZELİ ANNE dedi ki...

bende pastada kalakaldım desem bi dilim bizim içinde yeseydiniz...maşallah uğur böceklerine ve size ...nice güzel yıllara inşallah:)

İkizBebek dedi ki...

doğum günleri kutlu olsun,nice nice sağlıklı yaşlara.

aysencifci dedi ki...

Kuzuların bahtı ve tahtı güzel olsun, birlikleri bozulmasın, ağzınınız tadı hep artarak çoğalsın, ömürleri sağlık ve mutluluk dolu geçsin, Allah sizleri birbirinizden ayırmasın.
Nice senelere kuzularınızla.

lena ile başbaşa... dedi ki...

herşey çok güzel olmuş dilek ablacığım :)bende çok beğendim doğum gününüzü ve sendeki yeni imaj da çok güzel ve güzelsin öpüyorum seni ve ikizleri :))lena

babycakes dedi ki...

Güzelim yeni yaşınız kutlu olsun... hep mutluluklarla dolu olsun o güzel gülen gözleri hep böyle ışık saçsın inşallah:))

İlknur dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu nice nice yıllara diliyorum...

Emelin Mutfagi 01(Emel Ceyhun SABIR) dedi ki...

Uğur böceklerimizin yeni yaşları kutlu olsun Dilek'cim, sana ve sarı şeker ikizlerimize kocaman öpücükler, Emel