21 Ocak 2009 Çarşamba

BUDA DAMLA'NIN ANISAL FOTOLARI ve HAVUÇ ÇORBASI



Geçen gün Karya'nın fotolarını eklerken Damla'nın kileri ekleyememiştim.Yani ben çalışmıştım ama onlar çıkmamakta ısrar etmişlerdi.Bugün neti yakalamışken hemen ekleme yaptım.
Bir de geçen gün havuç çorbası yapmıştım benimkiler hiçç beğenmedi.Hilal ablamda ertesi gün içine şehriye katmış ve biraz daha pişirmiş.Alternatif olabilir diye yazdım.O zaman biraz yemişler.Hatta biz bile yedik.Çünki güzel olmuştu.Ama benimkilerin en sevdiği çorba yayla çorbası.Her gün olsa yiyecekler nerdeyse.Şimdilik bu kadar net kesilmeden kaydedeyim ben yazdıklarımı.

6 yorum:

nihan dedi ki...

eeee hani çorba??

çise ve annesi... dedi ki...

ahhh annesi bunlar güzel günleriniz ilerde bizim gibi çorba görünce kaçmazlar inşallah birde o düya güzelinden imzalı bir fotoğraf isteriz he he...

inci ve annesi dedi ki...

çolrbanın hepsini dilek yemişşş :)
4 yaşındaki yeğenimde aynı prensesler gibi yayla çorbasından başkasına burun kıvırıyoo

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Nihancım naapcan yapıcan mı çorbayı.Sen beğenmessin.Zaten bebek sahibi olan arkadaşların hepsi de biliyordur klasik havuç çorbası yapımını.O yüzden yazmadım tarifini.Ben sana bilahare yazarım sen merak etme.
Fatmacım valla şimdiden kaçışlar başladı aslında.Önce kaşığa bakıyoruz.Rengi hoşumuza giderse yiyoruz.Rengini beğenmessek kaçışlar başlıyor.
İmzalı fotoları bitmiş yeni imzaladıklarından göndercekmiş heheheh...

Binnurcum seninkini çok merak ediyorum.Eminim o da yayla çorbasını sevecek.Ama o çorbada sevilmicek gibi diil hani.Biz koca tencere yapıyoruz.Hep birlikte yiyoruz.ve kızlar yüzünden de sık sık pişiyor evde.Ama henüz hiç birimiz bıkmadık.

Mon Petit Chou dedi ki...

benim de canım çekti yayla çorbasını, yapacak olan var mı geleyim. bizde bu akşam Duru'nun en sevdiği çorbalardan biri lahana çorbası var. bekleriz.

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

Mukaddescim lahana çorbası mı? Tarifini yazsana bir ara bloguna.